ARAI "Challanger-S" S-75

Mase tu,aku br dpt gaji aku time aku buat partime haritu.niat mmg nak beli helmet lah.mase tu aku asyik trmimpi je shoei rj.aku p jumpa tok bomoh,mntk tlg cr kan sapa2 ada shoei rj.tetiba ade 1 brader ni kontek aku mgatakan barang yg diimpi ada di tuan pny badan.tp mgkn xde jodoh, hasrat xkesampaian.ape aku nk buat dgn gaji aku nih???aku pon kontek la bro_otai omal (usop lc)..melilau jugak cr opis die kt kg br..kehkehkeh…last2 jmpe tgh jln,ktorg lepak kt national library,sbb mase tu dia ade keje sket.mase tu niat nak beli cap arai je,tp ttibe tbukak plak pasal bab helmet.ghupenye ade satu helmet menanti tuan baru..jengjengjeng..tanduk sudah kuar..tp malang skali lagi,tang duit pulak short..hampas..mase tu merayu bawah pokok tu..kehkehkeh..waktu tu tghr,so aku ckp kt bro_otai abg omal bg mase smpi ptg nak calling ah long.hehehehe…mase tu mula la kelam kelibut cr banker..hehehe,janji 6 ptg di bhp batu kep.abg omal datang bwk kuda hitam besau..bl helmet dah ade dpn mata,try sarung kt kepala,aku dah tau dah helmet ni pasti masuk almari aku.hehehehe..aku pun tandatangan tanda setuju..timekaseh bnyk2 abg omal,bg harga adek beradek..cayayayayaya lah!!hehehe..mase nak bayar tu,ade pulak mamat ni buat lawak (aku la tu)..naseb baek abg omal bg idea bernas,masalah pon setel.hanya aku dan abg omal dan mesin atm je tau ape yg berlaku.malu btol aku kt abg omal..huahuahuahuahua…aku blk maghrib tu,pki helmet arai challenger-s yg baru aku beli, bdak 125 jpos kunin skali lg jeles dgn aku.hehehehe.cap yg diberi sekali pon cap ori,boleh pintal2 punya.abg omal siap bagi sticker SONAUTO lagik,smpi skrg aku sayang nk cabot. Timakasih pada banker,sayang banget sama kamu..pesan pada kwn2,lain kali nak beli helmet,check dulu belen duit dalam akaun bank,jgn memalukan diri kamu.kehkehkeh..





















2 kutukan!:

June 7, 2009 at 9:49 PM Encik Chao said...

bobo, sonauto tu ori ke print?
mcm cantik plak saye nengok..
hehehe..

June 9, 2009 at 8:19 PM bobostrobos said...

bukan print,tapi stiker layer...ni abg omal bagi...klu xsilap sonauto ni aksesori moto dulu2 ke ape..aku pon dah xigt..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...