NANKAI GLOVES... pilihan mat-mat retro !


glove full leather ni menjadi rebutan mat2 retro...sebab cutting die mmg nampak smart ! dulu aku pernah jual bende ni, aku jual murah sbb dpt secara xsengaja kt sebuah kedai 1 apek ni...niat nak pakai mmg xde lah sbb size die mase tu mmg kecik...so aku beli just untk buat koleksi...pastu bile aku jual, mcm laku la pulak...ramai sgt yg call aku brtnyakan glove ni..dah smpi sbulan pon, ade lg yg call aku...sbb aku terlupa delete kt mudah.my..hehehehe....sori geng !siap mntk tlg aku carikan lagi..

pastu, satu hari ni, aku pon jalan2 la..mencari harta karun...dan terjumpala bende alah ni lagi...yg lagi best, ade satu model lg yg menambat sgt2 hati aku...sbb model ni warna dia warna TEAM SUZUKI ! semat dol !!!! mngigau aku malam2...heheh

tapi, xselalu nya benda itu indah...petang dijangka panas, rupanya hujan di tengah hari.... kedai ni maen harga jugak..memandangkan aku berwatak jakun haritu..hahaha...pujuk punya pujuk..akhirnya dapat la jugak kurang harga...walaupun xbanyak, sekurang2nya dapat la jugak aku tampung balik duit minyak aku meronda2 mcm org gila haritu....



dan yang lagi best, saiz besar pon ade..so niat aku untuk pakai g pasar malam tercapai ! hehehehe....sbnrnye saiz die zbesar, cuma dah kembang...tapi itulah, hari tak selalunya ceria..kotak2 lame sume die dah buang..hampeh ! xpe lah..janji aku dpt tgk rakan2 seperjuangan aku yg lain berpeluang nak bergaya mcm Kevin Schwantz..hehehe....



Kepada sesiapa yang berminat.. sila TEKAN sini..huhu

2 kutukan!:

February 18, 2010 at 12:23 AM |yanA Azizi| said...

sesungguhnye aku mmg ta paham obsesi ko. haha

February 18, 2010 at 2:15 AM bobostrobos said...

hehehehe...
hobi kolek barang2 buruk
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...