otai lamoooo....

hurm..sem ni aku kene amek ko-q...mase aku kt dip dulu,aku dah amek dah,tapi kt deg kene amek lg..untk cukup kan kredit...aku xtau nak amek ape..bg aku,baek aku amek bende yg aku xtau lagi..supaya aku bleh belajar...so aku pon join la "pertanian"..satu benda yg amat jauh sekali di lubuk hati aku untuk aku belajar..tapi aku rase interesting..mase 1st week...aku ade terserempak dengan honda laider(raider) kt satu simpang ni..sorg pakcik yg bawak...moto mcm br keluar kebun..haiya~~manyak selut wooo....then the other week,kelas pertanian pun bermula..kelas aku kt area kebun..tetiba aku trnampak honda laider yg aku jumpa itu hari..eh?moto ni kt sini?ptt la bnyk selut...hehe..aku pon buat keras tny owner moto ni yg kebetulan ade kt situ...pkck ni ckp dia ni 1st owner...pakai moto ni sejak muda lg..dia ckp ramai jgk org dok tanya nak beli moto ni..tapi dia ckp dia sayang...sbb bnyk kenangan...dia ckp moto ni tahan lasak..sbb tu redah kebun pon rilek je...dia bnyk amek spepat dr sngpore..kt kampung dia tinggl ade sorg pomen ni yg terer baiki moto dia...aku pon dok pancing la pkck ni swuh jual...liat sehhhh.....pape pon pkck ni mmg otai lamo la...tabek! baru la the true raider from the hell..hahaha!!so ade preview sket gambo yg aku snap mase muka aku tgh tebal..huhu....sori gambo low quality,henpon murah..xmampu boli mahal2..

hari tu aku g pasar karat,trserempak mbx 125 tgh parking barai gile..tapi spotrim bling bling..!

4 kutukan!:

July 23, 2009 at 11:08 PM Affan Azami said...

kalo dah minat motor tu.. hehehe.
sumpah aku takphm pelbagai istilah motor mu cakap ni, cyraf. kikikiki

p/s- slmt bertani! :p

July 24, 2009 at 2:33 PM bobostrobos said...

manede aku guna istilah motosikal..semua nya aku gunakan bahasa baku...hahaha..aku skrg nak jadi petani moden..uhuhuh...

July 25, 2009 at 6:53 PM adam said...

bos,
ada no tel blogger eeegeramnya & rayban for sale? aku minat sgt2 ray ban tu (http://raybanforsale-ee-geramnya.blogspot.com/)
kalau ada no tel dier, bagitau aku, plz.
t/kasih
azlan MD
019-9118889

July 27, 2009 at 10:27 AM bobostrobos said...

adam : okeh..dah mesej kt brp no dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...