menggeledah harta karun....

hurmm..petang jumaat yg sangat sibuk kt kuantan...ramainye orang!!!!jam teruk!!!sementara tggl lg 2 hari aku kene naek jb,smpt la jugak g beli barang ngan adek aku,darimi......last kopek....dapat la boxer 2-3 helai...hurmmm boring...ape aku nak buat ni eh.....tetibe abg aku msg..kt pekan tgh buat pertandingan polo....

otw ke pekan
hurm idea bernas ni..boleh jgk layan polo smbl tgk exsuami `nora danish`...heheh...aku dpt msg atmost 5 pm..balik umah,semayang2 jap..gerak dr umah kul 5.30...dr umah smpi ke traffic light tanjung lumpur dah makan 30 minit...bapak ah..jam teruk giler!!!!pulun dahi btol!!!!

tapi keras kan jugak sbb aku pnah buat kuantan-pekan 20 minit je...tp bawak mcm org gile la...skali bnyk la pulak lori time ptg2 ni..haduihhhh....jam dah 6.25,abang aku call..."patah balik jela,polo dah habessss..tggl makan2 je...", abang aku bagi ayat pedas....aku keras jugak pegi pekan alang2 dapat makan + sambil melawat abang aku...skali smpi pekan,abag aku dah kt rumah dah..cis...xdan nak makan...2 bende dah melepas dah..xpe2,mesti ade hikmh ni...skali bile nak masuk umah abg aku..aku trnmpk 1 makhluk yg aku maciam kenai....jeng jeng jeng...

Honda MBX 125wah!...juling mate aku...
abg aku ckp moto ni dah lama tersadai...xpenah nmpk moto ni gerak pon...nape la abg aku bgtau time aku dah nak nek jb ni..kacau !

bikin kepala gua fenin la!mane mau cari ini spareparts....
aku pon usha2 amek gbr 2-3 snap...


huh!respek...part ni yg buat aku xtahan sekali ni..cis!complete set bai!D.I.D JAPAN..
nsb baek dlm kete aku ade kertas ngn pen..berbekalkan seletep abg aku..aku pon tgglkan mota peribadi khas untk owner moto..huhu..

khas untuk anda wahai 'tuan punya badan' !!last pose...
wish me luck guys!!!


aku rase owner ni mesti bukak harga mahal sbb tgk keadaan moto mcm dijaga rapi je..hurm xpelah,manetau ade `tuah di kaki sape yg tahu` untk part 6 pulak..huhuhuh

7 kutukan!:

June 28, 2009 at 3:36 PM ::IZzuL:: said...

cukop la cap ayam ko tu, meh moto tu pas kat aku...

June 28, 2009 at 3:49 PM bobostrobos said...

siot..lagenda burok..ko mampu pakai yg lembab2 je...110 cc ke atas ko takot nak bawak!

June 29, 2009 at 12:47 AM .fatin nabila. said...

awang o awang ..
asal boleh gerak suda le.`
tp, if owner xjwb, kasi angkut je la, sape suh biar tersadai lama sgt.

eh, ade kaitan? xde, buat² ada.`

June 30, 2009 at 3:53 AM bobostrobos said...

angkut,angkut jugak...
kang angkut terus masuk balai..huhuhu

July 2, 2009 at 1:29 AM .fatin nabila. said...

hehe.`
masuk balai, buat² la jadi kassim slamat, salah tarik noo.`

dey, award utk kamu.
ada kt my blog.
kasi collect..`

July 14, 2009 at 6:51 PM umiZue said...

hehe..
minat motor cemtu ke??
jiran aku ade sbijik motor cemni..
tp, dah rosak jugak la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...